Delatnosti


Profesionalni sistemi tehničke zaštite

Da bi se sistem zaštite nazivao profesionalnim, mora da ima visok nivo pouzdanosti i prevencije štete. Uvek je bolje sprečiti neželjeno nego tragati za krivcima. U situacijama kada je ugrožen ljudski život ili je teško nadoknaditi izgubljeno, kriterijumi se pomeraju prema novim granicama.
Iza tih granica počinje naša oblast.


 


 

Izrada softvera...

Bavimo se projektovanjem i proizvodnjom elektronskih uredjaja baziranih na mikrokontrolerima, razvojem firmvera za mikrokontrolerske uredjaje, takodje razvijamo aplikacije za personalne racunarske sisteme pretezno bazirane na .NET tehnologiji i Windows operativnim sistemima. Izrada softvera i hardvera

 

Kontrola Pristupa

Sistemi kontrole pristupa često se pojavljuju kao samostalni koncept ili kao deo sveobuhvatnog koncepta tehničke zaštite. U velikom broju slučajeva sa kontrolom pristupa se kombinuju sistemi za evidenciju radnog vremena kao osnov za obračun plata i praćenje radnih aktivnosti zaposlenih.
   

Zaštita Artikala

Elektronski sistem zaštite robe na prvom mestu znači specijalnu zaštitu u prodajnim objektima pomoću elektronki sigurnosnih nalepnica, markera koji se postavljaju na artikle i koji u slučajevima krađe vrše alarmiranje kada roba napušta objekat pošto prolazi pored senzora koji generišu zvučni ili svetlosni signal pošto radnici nisu uklonili markere sa artikala.

Opširnije: Zaštita Artikala

 

Alarmni Sistemi

Sistemi protivprovalne i protivpožarne elektronske zaštite danas prestavljaju vrlo nužnu neophodnost dodatnog obezbeđivanja objekata većeg značaja.
Sa trenutnim stepenom razvoja tehnologije i primenjenih tehničkih rešenja, u mogućnosti smo da ponudimo zaštitni sistem koji u potpunosti zadovoljava postavljene sigurnosne zahteve i kriterijume.
   

Interfoni

Interfoni su uređaji za naizmenični govor. Obično služe za komunikaciju između stana i ulaznih vrata zgrade, odnosno dvorišnih vrata kuće.
Audio interfoni služe za dvosmernu komunikaciju između kontrolnog panela koji se montira spolja i sa neograničenim brojem korisnika u zavisnosti od zahteva poručioca.

Opširnije: Interfoni

 

Video Nadzor

Oprema vodećih svetskih proizvodjača iz oblasti video nadzora: SAMSUNG, SONY, VideoSec. Kamere za unutrašnju i spoljašnju montažu, infracrvene kamere za noćne uslove, specijalna zaštitna kućišta...

Opširnije: Video Nadzor

   

Još članaka...

Strana 1 od 2

Pronađi proizvod

Svrha video nadzora

Kontakt info

Adresa:

Vlasnik: Boris Petković

Adresa: Čajnička 28, 11090, Beograd

Telefon: +381 64-123-8587

Fax: +381 11-407-1405

E-mail: office@bms.co.rs

PIB: 104574721

MB: 60322791

TR: 205-11-0003-73